Top 5 Beste Goedkope Gamestoelen

Top 5 beste goedkope gamestoelen

Voor gamers die veel uren achter hun PC of andere spelcomputer zitten is het belangrijk dat ze in een goede kwaliteit stoel zitten. In een onnatuurlijke houding of meerdere uren in dezelfde positie zitten zonder ondersteuning kan veel problemen opleveren op de lange termijn. Tegenwoordig zie je steeds meer gamers en vooral ook alle e-sporters in gamestoelen zitten. Nu zijn deze stoelen meestal erg duur en niet betaalbaar voor de gemiddelde gamer. Ook zijn er goedkopere gamestoelen op de markt die gelukkig nog wel betaalbaar zijn. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de top 5 beste goedkope gamestoelen die zeker je geld waard zijn.

Om een goed idee te krijgen van de kwaliteit moet je op een aantal zaken letten: de frame, basis, demping, bekleding en ergonomie. Ergonomie betekent dat de stoel heeft nagedacht om de gamer zowel fysiek als psychologisch zo goed mogelijk te ondersteunen. Hierdoor zal de gamer efficiënter en productiever zijn zodra die in de stoel begint te gamen.

DXRacer

Beste gamestoel 2017
#1 DXRacer Formula gaming chair
Beste gamestoel 2017

De top 5 beste goedkope gamestoelen beginnen we met een parel onder de gamestoelen. Het DX racer merk is misschien niet 1 van de bekendste merken op de markt, maar de producten van DX zijn van zeer hoge kwaliteit. Deze stoel biedt ergonomie en comfortkwaliteit voor een super betaalbare prijs. Het design van de stoel is wellicht niet heel uniek, maar deze stoel is wel in meerdere verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar.

Gezien de afmetingen van deze stoel is deze wel beter geschikt voor de kleinere en gemiddelde gamers. Ben je meer van de grotere kant dan kan dat gaan irriteren naar verloop van tijd en kan je beter voor de GXT Resto kiezen. Wel denken wij dat het altijd de moeite waard is om deze stoel als eerst te proberen, omdat het absoluut onze nummer 1 is.

Deze gamestoel is ook extreem eenvoudig om te monteren en je hebt geen extra gereedschap nodig wat niet bij de stoel zit inbegrepen. Door het sterke metalen frame van deze stoel is ook de levensduur relatief gezien erg hoog. Na de aankoop van deze stoel gaat die gemakkelijk jaren mee.

De stoel heeft op hoogte verstelbare armleuningen, een rugleuning die kan kantelen van 90 tot 170 graden, een stommelstoel mechanisme en nog veel meer. Daarnaast is de stoel een beetje stijf wat ervoor zorgt dat je houding op de juiste wijze gecorrigeerd wordt. Hierdoor zal je merken dat je minder snel last krijgt van je lichaam na een uren lange game sessie. Dus door de sterke bouwkwaliteit van deze stoel gaat zowel jij al je stoel langer mee!

Ben je nou naast een gamestoel ook opzoek naar een racestuur om jou set helemaal compleet te maken? Kijk dan is hier op onze pagina met de beste racesturen van dit moment!

GXT 707 Resto 

Het merk Trust heeft in zijn GXT serie een nieuw model toegevoegd: de 707 Resto. Deze gamestoel heeft vrijwel alles wat je nodig hebt om optimaal uren achter elkaar te kunnen gamen. Deze stoel is gemaakt van een ultra-ademende stof wat ervoor zorgt dat je niet aan je stoel gekleefd komt te zitten. De geïntegreerde midden steun is in hoogte en diepte verstelbaar wat zorgt voor een nauwkeurige houdingsondersteuning. Daarnaast is deze stoel ook uitermate goed te gebruiken als kantoorstoel. De perfecte aankoop voor als je het voor zowel werk als gamen wilt gebruiken.

De stoel is gemaakt van een royale hoeveelheid stevige en dichte schuimvullingen wat in je voordeel werkt bij langere game sessies. Tot slot heeft deze stoel een zeer comfortabele en afneembaar hoofdsteun en verstelbare leunkussen. Ook heeft dit model stijlvolle rubberen wielen. Dit maakt de GXT 707 Resto een zeer doordacht design.

CasaXL Gamestoel

De Casaxl is een gamestoel die veel gamers gebruiken om hun skills optimaal te kunnen gebruiken. Veel merken zeggen dat ze de beste gamestoel die er op de markt is aan bieden. Vaak zijn deze stoelen honderden euro’s, maar dat is echt niet nodig gezien de Casaxl. De Casaxl gamestoel is een stoel die relatief goedkoop is voor zijn kwaliteit.

Naast veel functies die andere stoelen ook hebben heeft deze stoel een kantelfunctie om lekker heen en weer te schommelen. Daarnaast heeft deze stoel een bredere rugleuning dan de gemiddelde gamestoelen. Hierdoor is deze stoel zeker aan te raden voor de wat bredere of grotere gamers. Ook deze stoel is gemaakt van pu-leer wat ervoor zorgt dat deze morsbestendig is en niet zo snel verkleurd. Het grootste voordeel van deze stoel is dat deze ook een voetsteun heeft. Niet veel stoelen voor deze prijs hebben bevatten deze functie. Hierdoor is dit voor sommige gamers zeker de moeite waard.

TecTake Gaming chair

De TecTake Gaming Chair is 1 van de beste opties uit de goedkoopste klasse. Deze stoel heeft een mooi design, levert goede ondersteuning en biedt een groot comfort. Daarnaast is deze stoel ook makkelijk te verstellen aan iedere gamer zijn voorkeuren en behoefte.

Deze ergonomische gamestoel is gemaakt van premium pu-leer, zodat deze makkelijk is om schoon te maken en erg zacht aanvoelt. Door de hoge rugleuning geeft deze stoel je ook voldoende ondersteuning tijdens het spelen van je favoriete games. Wanneer je langere sessies gaat gamen zorgt deze stoel met zijn extra vulling in de rugsteun en een comfortabele kuipstoel voor een optimale ondersteuning. Door deze ondersteuning voel je geen druk op je benen. Deze functies en comfort is iets wat veel game stoelen niet hebben.

Zowel de diepte van de kuipstoel als de rugleuning is allemaal aan te passen. Ook is de stoel 360 graden te draaien voor de gamers die niet stil kunnen zitten tijdens het spelen.

Tarok Essential Razing – Gaming Chair

De top 5 beste goedkope gamestoelen begint met een gamestoel van het merk Tarok Pro. Deze gamestoel is een draaistoel die je 360 graden kan draaien, een set wielen heeft voor soepele mobiliteit en verstelbaar is van hoogte zodat die voor iedere gamer lekker zit. Deze stoel is op de markt gekomen sinds begin 2021 en heeft daarom een aantal opties die niet veel andere game stoelen hebben.

Zo is deze stoel speciaal ontworpen voor gamers die veel uren achter elkaar spelen en daarbij ook hun gameplay streamen. De zijkanten van de stoel hebben extra kussenvulling om je fysiek te beschermen tegen ernstige rugpijn. De handen van de rugleuning zijn iets naar binnen geduwd wat ervoor zorgt dat je echt in de stoel valt. Dit geeft het gevoel dat je meer in de game zit dan normaal.

Top 5 beste goedkope gamestoelen

Daarnaast heeft deze stoel extra gevoerde rug en zit kussens die ervoor zorgen dat je geen rugpijn of gespannen spieren hebt tijdens het gamen. Hierdoor heeft deze gamestoel een zeer hoog comfort. Het design van de stoel is erg strak en ook in meerdere kleuren beschikbaar.