Beste Racestuur voor de ps5

Veel gamers spelen verschillende race games op hun nieuwe PS5. Denk hierbij aan Formule 1, Gran Turismo of Dirt. Om deze games nog realistischer te maken hebben verschillende bedrijven racesturen op de markt gebracht. Door deze racesturen en bij behorende pedalen set aan je bureau of racestoel te koppelen voel je je net een echte coureur. Omdat er verschillende merken en sturen beschikbaar hebben wij een selectie gemaakt van de beste racesturen die er op dit moment op de markt zijn. Is alleen een racestuur en pedalen niet genoeg voor jou? Kijk dan ook eens bij de selectie beste racestoelen van dit moment. We beginnen de lijst met het beste racestuur voor de PS5 van dit moment, namelijk een Thrustmaster RS GT editie.

Thrustmaster T300 (RS GT)

Beste racestuur van dit moment
#1 Thrustmaster T300 (RS GT)
Beste racestuur van dit moment

Deze editie van Thrustmaster is zeer aangenaam te noemen door zijn sterke force feedback en randapparatuur. Ook is er een leren editie van dit stuur beschikbaar waarbij er een leren bekleding om het stuurwiel heenzit. Je moet er persoonlijk van houden, want er zijn gamers die het design van dit leren stuur niet zo mooi vinden. Vind je dit niet mooi? Dan is de standaard T300 of de Ferrari editie waarschijnlijk een betere keuze.

Een pluspunt van dit stuur is dat de basis waar dit stuur in zit erg groot en zeer stevig is. Dit zorgt voor een grote stabiliteit tijdens het racen. Daarnaast worden veel racesturen alleen met gas en rem geleverd, maar deze bevat ook een koppeling op de pedalen set. De bijgeleverde koppeling en snel ontgrendelingswiel maken het mogelijk dat je onderdelen van het systeem kunt toevoegen en veranderen zonder je game te stoppen.

Dat de pedalen set ook nog levensecht aanvoelt komt naar voren bij het gaspedaal. Om gas te geven hoef je minder kracht te zetten om deze in te drukken dan bij andere pedalen. Daarnaast draait dit stuur automatisch terug naar zijn middenpositie wanneer je het los laat. Dit is erg handig wanneer je weer recht wilt komen na een bocht of botsing.

Deze editie is dus zeker aan te raden voor gamers die op zoek zijn naar een geweldig racestuur met hoge kwaliteit randapparatuur. Naast de kwaliteit springt ook nog eens het design er bij deze editie uit. Dit is dus zeker het beste racestuur voor de PS5 uit de middenklasse qua prijs en fantastisch om mee te beginnen. Het enige nadeel van dit stuur is dat je er pas alles uit kan halen als het verbonden is aan een racestoel. Klik hier om te zien wat de beste racestoelen zijn van dit moment.

Logitech G29

De Logitech G29 force feedback racestuur is zeker 1 van de beste racesturen voor de PS5. De bijzonder goede prestaties van dit racestuur zorgen ervoor dat dit 1 van de meest betrouwbare racesturen is van dit moment. Deze race set is erg professioneel door het stevige design, de sterke force feedback en het tastbare gevoel bij de grips. Dit stuur is uitermate geschikt voor zowel de beginnende als wat meer ervaren racers. Ook kan dit stuur voor bijna alle race spellen gebruikt worden. Tot slot is dit racestuur ook erg makkelijk vast te maken aan een racekooi, een racestoel of aan een bureau. De pedalen van Logitech staan erom bekend dat ze stevig blijven staan op bijna alle verschillende ondergronden.

Thrustmaster T150 RS Pro

Vooral voor gamers die nog nooit met een force feedback racestuur hebben gespeeld is dit model van Thrustmaster een ideaal instap model. Wanneer je rijdt met hele sterke motoren voel je dat er veel extra krachten op het stuur komen die jou race skills uitdagen. Deze krachten komen dicht in de buurt van wat je voelt als je in een echte race auto zit. Zo kan je precies aan dit stuur voelen op wat voor ondergrond je rijdt. Dit stuur valt dan ook voornamelijk op door zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Verschillende racesturen van een hogere prijsklasse geven je niet het gevoel wat deze Thrustmaster jou wel kan geven.

Thrustmaster T80 Ferrari 488gtb

De thrustmaster ferrari editie is een racestuur dat verkrijgbaar is voor een redelijk goedkope prijs. Daarnaast heeft het stuur een mooi design met de rode tinten en zorgen de handsvaten voor een fijn comfort. Het grootste pluspunt van dit racestuur is dat het een hele precieze handeling heeft. Dit betekent dat al je bewegingen erg nauwkeurig worden overgenomen door je Playstation 5. Dit wiel heeft wel iets minder vibratie in het stuur zitten dan de andere verglijkbare racesturen. Deze mindere feedback is niet storend, maar wel beter bij de duurdere sturen.